Om bloggen

Dette er en blogg om personlig økonomi for folk flest. Jeg skriver om sparing og investering på en lettfattet måte. Innleggene mine er av høy kvalitet. De er lange, detaljerte, men samtidig lett å forstå. I tillegg skal de være balanserte med god research.

Det er behov for en uavhengig stemme om personlig økonomi der motivasjonen ikke er å selge produkter eller tjene penger på et kundeforhold. 

Publikum i denne bloggen er i alle aldre. Fra studenter som ønsker å investere riktig til pensjonister som har en formue å forvalte. 


Hva andre sier

 • Hva som gjør denne unik er kvaliteten på innholdet – det er langt over hva jeg forventer fra en norsk økonomiblogg!
  — Finansnerden.no
 • Denne bloggen oser av kvalitet og gjennomførte innlegg. Denne bloggen anbefales på det varmeste!
  — Aksjebloggen
 • Eg har lest ein god del ulike bloggar og din står fram som både objektiv, kritisk og gjennomgåande av høg kvalitet.
  — Ronny
 • Fantastisk! Storbankene kunne med fordel linket til din blogg når de skal forklare den nye ordningen. Du gjør en mye bedre jobb med å forklare dette enn de gjør selv.
  — Lasse
 • Det er en fryd å lese blogginnlegg fra deg på søndagene.
  — Pengefokus.com

Om meg

cutmypic.png

Jeg er en helt normal familiefar uten økonomisk bakgrunn. Det mener jeg er en fordel for jeg har gått den lange veien til økonomisk fornuftighet. Fra å være uinteressert til brennende interessert i personlig økonomi. Fra høyt forbruk på tull, til dårlige investeringer og videre til en solid investeringsstrategi. 

Å lage nettsider har vært en liten hobby for meg. Kombinert med at skriving er meditasjon og en brennende interesse for personlig økonomi var det naturlig å starte en blogg om personlig økonomi. 


I media


Jobb med meg

Det er ikke gratis å blogge. Tiden det tar er én ting, men domene, nettside, epostleverandør, apper for design, skriving, sosiale media med mere må betales. Derfor er det aktuelt for meg å knytte til meg samarbeidspartnere for følgende: 

Sponset innlegg

Har du et produkt eller en tjeneste du ønsker å markedsføre kan det være aktuelt å publisere et sponset innlegg. 

Kjøp av innlegg

Mine innlegg kan publiseres på din nettside mot avtale.

Eksempel på innlegg som er kjøpt er Fem ting du må tenke på bør du investerer i crowdfunding som senere ble publisert på Monners blogg

Reklame

Jeg har bevisst svært lite reklame på bloggen fordi jeg er opptatt av at leserne skal få en så god brukeropplevelse som mulig. I tillegg synes jeg det er ironisk at mange blogger om personlig økonomi reklamerer for forbrukslån. Det er likevel enkelte steder jeg kan være villig til å legge inn reklame. 

 • På siden for anbefalinger.

 • Reklame på populære innlegg. Jeg ligger høyt på Google på noen søkeord som er populære. De gir bloggen en god del av trafikken den får hver måned.

 • I innlegg av en gitt kategori (sparing, investering, forbruk, inntekt).


Kontakt meg

Har du noen spørsmål eller en forespørsel? Kanskje en kommentar, ris eller ros?Da kan du kontakte meg med å fylle ut formen under.