PERSONVERNERKLÆRING

Hvilke personvernopplysninger behandles og hvorfor?

Eivind Berg sender ut nyhetsbrev et par ganger i måneden via e-post. Hvis du ønsker å motta nyhetsbrevet må du registrere en epostadresse.

Navn og epostadresse er personopplysninger som skal behandles etter personopplysningslovens bestemmelser. Personopplysningene som samles inn via bloggen blir kun benyttet til å oppfylle funksjoner etter brukernes ønsker. Opplysningene vil ikke bli brukt til andre formål eller utlevert til andre.


Samtykke

For å kunne behandle disse personopplysningene må jeg ha et samtykke fra deg.

Når du melder deg på e-postlisten samtykker du i at Eivind Berg kan oppbevare informasjonen du sender inn (f.eks. epostadresse og navn) til å sende deg nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av epostlisten ved å trykke på «unsubscribe» i et hvilket som helst nyhetsbrev. Du kan når som helst be om at alle data som er registrert på deg slettes.

Når du bruker bloggen samtykker du i at informasjonskapsler benyttes som beskrevet i punkt 4.


Tilgang til og utlevering av personopplysninger

Det er kun Eivind Berg som har tilgang til personopplysningene som lagres om deg. Opplysningene deles ikke med andre, med unntak av underleverandører som er nødvendig for å utføre utsendinger av for eksempel nyhetsbrev.

ConvertKit er databehandler for nyhetsbrevet, og e-postadressen lagres i en egen database.


Bruk av cookies

En cookie (informasjonskapsel) er en liten fil som blir lagret på din datamaskin. Når du besøker www.eivindberg.no lagres det cookies på din datamaskin.

Eivindberg.no bruker Google Analytics, som bruker cookies for å analysere hvordan brukere benytter nettstedet. Informasjonen som genereres av en slik cookie sendes til Google og lagres på servere. Google bruker denne informasjonen for å vurdere bruken av nettstedet. Google kan også overføre denne informasjonen til tredjeparter hvis dette kreves iht. lov eller i tilfeller hvor tredjeparter behandler informasjonen på vegne av Google. Google vil ikke koble din IP-adresse med annen informasjon Google har.

Eivind Berg bruker opplysningene fra Google Analytics til å analysere nettsiden. Dette gir informasjon om besøksstatistikk, hvor brukerne kommer fra, på hvilke tidspunkter bloggen er mest besøkt osv. Ingen personlig eller identifiserende informasjon blir lagret, og det vil heller ikke være mulig å spore personlig trafikk via disse opplysningene.

Når du bruker eivindberg.no, samtykker du i at cookies benyttes som nevnt over. Dersom du ikke ønsker å akseptere bruk av cookies, kan du tilpasse innstillingene i din nettleser til å automatisk avvise cookies eller til å informere deg hver gang et nettsted vil lagre en cookie. Du kan også slette cookies som har blitt lagret på din datamaskin. Dette gjør du via menyen i nettleseren din. Hvordan dette gjøres, avhenger av nettleseren din.


Kontakt

Dersom du har spørsmål knyttet til personvernerklæringen dette kan disse rettes til Eivind Berg via kontaktskjemaet på http://eivindberg.no/om-bloggen/